A gyorsított kéménykalauz

Az 5 legfontosabb kérdés, ha régebbi kéménye van.

Ahol már találkozhatott velünk:

Érdemes ezeket átgondolnia:

1. Miért foglalkozzon egyáltalán a témával?

Először is azért, mert életveszélyes elavult kéménnyel élni. Magyarországon közel százezren laknak veszélyes kéménnyel. Ezen kívül a korszerűtlen technológia magasabb rezsiköltséget generál. De ami talán a legfontosabb, mostanra törvényi előírások is életbe léptek a kémények kapcsán.

2. Miért éri meg Önnek egy új, korszerű kémény?

Az egészség, a biztonság, és a nyugalom miatt mindenképp, de a fűtés költségei is várhatóan csökkenni fognak. Teljesen békésen alhat, mert minden új törvényi előírásnak megfelel a kéménye. Így bármilyen ellenőrzés esetén nyugodt lehet, ahelyett, hogy büntetéstől, füstmérgezéstől, vagy beomlástól kellene rettegnie. Az új kémények nem a lakótér levegőjét használják fel, hanem a szabadból érkezik az égéshez szükséges levegő. Így az élettér levegője tiszta és egészséges marad. Az új kémények évtizedekig ellenállnak a nedvességnek és savnak, és 30 év garancia van rájuk.

3. Hogyan válasszon kéményt?

A két legmegbízhatóbb kéménymárka a Schiedel és a Leier. Ez a kettő minőségben azonos, így lényegében mindegy, hogy melyiket választjuk. A következő kérdés, amit tisztázni kell, hogy szigetelt, vagy szigeteletlen kéményt szeretnénk. A szigeteltek elméletileg némileg hosszabb élettartammal rendelkeznek, de a szigeteletlenekre sem volt idáig panasz. Az esetek 95%-ában a belépő szintű kémények tökéletesen megfelelőek. Ez pontosan azt jelenti, hogy szigetelt kémény esetén a Leier LK, LSK, vagy SMART, illetve Schiedel  UNI PLUS vagy SIH a tökéletes választás. Szigeteleteneknél Schiedel SRS az optimális döntés. 

Két érdekes videó a két nagy gyártótól:

play

4. Miért bízhat bennünk?

22 éve foglalkozunk építőanyag kereskedelemmel, tanácsadással és kivitelezéssel országszerte. Szekszárdon a Tartsay utca 30. szám alatt személyesen is szeretettel várjuk Önt, hogy élőben is meggyőződhessen a szakértelmünkről. Korábban már Üzleti Etikai és Magyar Termék Nagydíjat is nyertünk. A legfontosabb számunkra, hogy Ön boldog legyen otthonával.

5. Miért éri meg most rendelnie?

Nemcsak a nyugalomért, de bónuszok miatt is érdemes most kéményt rendeni. Leier kémény rendelése esetén ajándék okoseszközökkel is gazdagabb lehet! Ez az ajánlat viszont csak a készlet erejéig érvényes, és március 1-től érvényes, így érdemes mihamarabb Önnek is kéményt rendelnie.

Mit mondanak az ügyfeleink?

Évek óta beszéltük a férjemmel, hogy a kéményt meg kellene csináltatni. Amikor rászántuk magunkat, egyből az Sz+C-hez jöttünk, mert a barátaink is mindig velük építkeztek, és jókat mondtak róluk. Az új kémény elég hamar megérkezett, és szerelőt is ajánlottak hozzá. Mostmár nyugodtabbak a teleink.


Egy 36 éves hölgy ügyfelünk

Új házunkhoz vettem kéményt az Sz+C Studió Kft-nél. Elégedett voltam. Több helyen megfordultam, de itt kaptam a leghozzáértőbb kiszolgálást. Ajánlom!


Egy 60 éves úriember ügyfelünk

Kérdése van?
Örülünk, ha segíthetünk!

A nyitvatartásunk:

H: 7:30 - 15:45 
K-P: 7:30 - 16:30
Szo: 8 - 12

És persze telefonon is elérhetőek vagyunk: +36-74/511-833. 

© Minden jog fenntartva, 2019 - Sz+C Studió Kft.,  Szekszárd, Tartsay utca 30. 
 Adatvédelmi Tájékoztató | Etikai Kódex | Impresszum ÁSZF