7 wellness kellék otthonra is

Nemcsak a luxushotelekben, de ön már az otthonában is élvezheti a wellness kellemes hatásait

1. A hidromasszázs fürdőkád

Nincs szükség külön jacuzzit vásárolni! A fürdőkádja gombnyomásra pezsgőfürdővé varázsolható. Milyen érzés lenne, ha a reggeleket egy kellemes hidromasszázzsal indítaná? Nem lesz szüksége akár kávéra sem, hisz a tökéletes hőmérsékletű vízsugarak és buborékok lágyan ébresztik fel minden porcikáját. Így kisimultan indulhat a nap, koffein nélkül is.2. Otthoni gőzkabin 

Mi lenne, ha egy egy nehéz nap után, fáradtan, maga mögött hagyná a világ problémáit, és belépne a saját gőzkabinjába?  Ahogy belép, arcát eléri a kellemes, forró gőz, és pillanatok alatt teljesen ellazul. Sőt, ez nemcsak az élmény miatt, de az élettani hatásai miatt is megéri.

3. Fényterápiás wellnesszuhany

Gondolta volna? Merőben új élmény wellness zuhanykabinban zuhanyozni...mely egyaránt a nők, és férfiak kedvence. A fényterápia segít enyhíteni a mindennapi stresszt. Engedje feloldani az Önben rejlő feszültséget...

4. Színterápiás fürdőkád

Akár szeretne pezsgőfürdőt varázsolni fürdőkádjából, akár nem, léteznek olyan kádak, amelyekben egyetlen gombnyomásra színterápia indul. A szivárvány valamennyi színe tündökölhet a saját kádjában.. Különösen éjszaka fogja ez az élmény elvarázsolni...

5. Profi Víztisztító 

Aki műanyag flakonból issza a vizet, az terheli környezetét. Aki nem iszik elég vizet, kockáztatja egészségét. A csapvíz iható ugyan, de mikroszennyeződéseket tartalmaz. Erre optimális megoldás lehet a víztisztítóberendezés. Így megspórolhatja a cipekedést, a szemetelés miatti bűntudatot, és a csapvíz káros hatásait. A kristálytiszta víz otthonában, mindig frissen várja.

6. Elektromos bidé 

A fűthető ülőkéjű, szárítóval rendelkező, szagelszívós, antibakteriális bidé a módosabb családok jóbarátja, ledes világításával akár tájékozódni is segít a sötétben. Biztosítja a teljes intim higiéniát is, kellemetlen utóhatások nélkül.

7. A jacuzzi

A társasági élet központja, az ön házának koronája. Hagyja magát ellazítani a fürdővíz erejével!   Válasszon intenzív, serkentő vagy épp  relaxáló masszázst – kedve szerint.

Válogasson több, mint 50 000 fürdőszobai termék közül!

Nálunk a legmegfizethetőbb kellékektől, a dubaji luxushotelek kincseiig mindent megtalál. Sőt, magasan képzett tanácsadóink örömmel segítenek Önnek a választásban, és a tökéletes összhang megteremtésében. 

Egy korábbi ügyfelünk véleménye

Sokáig halogattam, mire rászántam magam a fürdőszoba felújításra. Nagyon sok dolgom van, és nem akartam bajlódni a szakemberekkel sem. Tartottam tőle, hogy drága lesz a felújítás. Végül egy barátom, aki az Sz+C-vel újított fel, rábeszélt, hogy nincs mitől tartanom, mert ő is ezektől félt, de tud egy jó megoldást. Még jó, hogy hallgattam rá! Igaza volt. A munka gördülékenyebben ment, mint gondoltam. Pontosan olyan fürdőm lett, amilyet szerettem volna. Nem kellett hitelt sem felvegyek. Az Sz+C-t én is nagyon ajánlom, hálás vagyok a segítségért! Kiváló partnerek, a későbbiekben is tőlük vásárolok, ha bármire szükségem lesz!Egy 32 éves férfi ügyfelünk

Tolna Megye

Ingyenes tanácsadás

​Ha fürdőszoba fejúlításon gondolkodik, vagy csak egy-két apróságot venne otthonra, nem kell többezer oldalas katalógusokat átnéznie, rögtön segítünk, hogy megtalálja, amire vágyik.

3D Tervezés

Ha felújítja otthonát, tökéletesen élethű terven láthatja, hogy hogyan fog mutatni az Ön által választott design az Ön fürdőjében. Ezen pedig változtathat.

Szakember ajánlás

​Megbízható szakembert ajánlunk, hogy Önnek ne kelljen bajlódnia, és fölösleges rossz tapasztalatot szereznie. Mi elvégeztük ezt a szűrést Ön helyett!

Azért dolgozunk, hogy Önnek egyedi fürdőszobája legyen! 

Ne mondjon le a vágyairól. Nap, mint nap válnak valóra ügyfeleink álmai. Vásárlóink magas igényeit szem előtt tartva, segítünk beteljesíteni álmaikat... És ők boldogan élvezik ennek gyümölcsét.

Kik vagyunk mi?

"A munkám mára már a hobbimmá is vált. Ha fürdőszobába, mosdóban és Wc-ben vagyok azaz első, hogy megnézem a burkolatokat, a szanitereket és magát a burkolást. Számomra nem elsősorban a design, hanem a praktikusság a legfontosabb, hogy a megálmodott fürdőszoba használható is legyen."


Czank Szilárd

 Üzletágvezető

Díjnyertes lakberendező


Pulger Csaba

Üzletágvezető helyettes és lakberendező

Új Ház Centrum - Sz+C Stúdió Kft.

Többezer gyönyörű fürdőszobát építettünk már. 28 hozzáértő kolléga dolgozik nálunk Önért. Nemcsak Magyar Termék Nagydíj, de Üzleti Etikai Díj nyertes cég is az Sz+C Stúdió Kft. Igyekszünk rászolgálni az Ön bizalmára. Az Új Ház Centum tagjaként közvetlenül a gyártótól hozzuk a termékeket, sűrű időközönként, emiatt nincsenek drágító közbenső nagykerek.

  • check
    Stabil jó hírnév, megbízhatóan, 22 éve
  • A legnagyobb építőanyagkereskedelmi hálózat tagjai vagyunk
  • Az ország számos tájáról jönnek hozzánk fürdőszobafelújításhoz
  • Többszáz családi ház felépítéséhez biztosítottuk az alapanyagokat
  • Piacvezető építőanyagkereskedés Tolna megyében
  • Magasan képzett szakember gárda
  • Óriási raktárkészlet 10 000 m2-en
  • 700 m2 bemutatóterem

Figyelem! Tartozunk egy vallomással.

Mivel rengetegen jönnek hozzánk az ország minden tájáról, így elképzelhető, hogy Önnek sokat kell várnia, hogy kiszolgáljuk. Ezt viszont elkerülheti, hisz kiemelt figyelemben részesítjük azokat, akik ezen az oldalon keresztül regisztrálnak. Így biztosan jut Önre idő és teljes figyelem, és nem kell a szalonban várnia, hogy az Ön előtt sorbaállókat is kiszolgáljuk.

Kattintson a gombra!

Találkozzunk inkább személyesen?

7100, Szekszárd, Tartsay utca 30. 

Nyitvatartás: Hétfő: 7:30 - 15:45, Kedd-Péntek: 7:30 - 16:30, Szombat: 8:00 - 12:00. És persze telefonon is elérhetőek vagyunk: +36-74/511-833 | +36 30 656 0581

+36 30 565 6001 | +36 30 458 7065 | +36 30 530 1282

Vagy adja meg telefonszámát, hogy mi keressük önt!

Jelen vagyunk a médiában is:

© Minden jog fenntartva, Sz+C Stúdió Kft., 2019   Adatvédelmi Tájékoztató | Etikai Kódex | Impresszum ÁSZF