ÖN HÁZTULAJDONOS?
Itt van, hogyan tehet szert 1 672 213 FT-ra!

Belegondolt már, hogy miért kell folyton számlákat fizetni? Jönnek a csekkek minden hónapban, és olyan, mintha ez a pénz elfolyna a semmibe?

Mit szólna, ha jelentősen lefaraghatna a rezsijéből egy biztonságos és jogtiszta módszer segítségével?

Sőt, még a környezetét is jobban óvhatja...

Talán ön is azon sokak közé tartozik, akinek házán rossz, vagy egyáltalán nincs szigetelés. Ez pedig oda vezet, hogy télen rengeteg hő távozik a falakon keresztül. A lakás kihűl, és többet kell fűteni. A több fűtés minden egyes hónapban magasabb számlákat produkál.

Van az ön otthonában klíma? Amennyiben igen, úgy kiváló szigetelés hiányában nyáron is fölöslegesen költ, hisz azért kell annyit hűteni a lakást, mert a falakon keresztül hőség árad be a lakásba. Ezt úgy könnyű elképzelni, hogy nyáron a nyilakon a kellemes hűvös szivárog ki.

Ez rengeteg energia, amit fölöslegesen használunk. Tovább tart befűtenie, tovább tart lehűtenie a házát. Többet kell fizetnie minden egyes hónapban. Sőt, rendkívül megterheli a környezetet is... De ennek nem kell így lennie!

Akár 1,6 millió forinttal több maradhat a zsebében, már 20 éven belül!

Hogyan? 

Röviden: úgy, hogy megoldja lakása profi hőszigetelését. Ehhez segítségként az Sz+C Studió Kft.-t ajánljuk. Mivel ez valóban egy rendkívül fontos ügy, így államilag támogatott hitelt is kaphat erre a munkára. Ez azt jelenti, hogy 0% THM-mel, és minimális önrésszel már most megcsináltathatja a háza hőszigetelését. Még akkor is, ha nincs többszázezer forintja ezt a folyamatot elkezdeni.
Mi pedig minden lépésben segítünk. 

Hogyan jön ki az 1,6 millió forintos megtakarítás?

Egyes források szerint akár 40%-ot is spórolhat a fűtés-hűtés számláin, ha megfelelő hőszigetelő rendszerrel rendelkezik. Számoljunk... Legyünk a 40%-os pletykáknál konzervatívabbak, és számoljunk kevesebbel. Például 30%-kal... Egy közepes méretű (pl. 200 négyzetméteres homlokzatú) ház esetén a fűtés számla 35 000 Ft körül mozog. Ez csak a fűtés. A fűtési szezon szeptember 15-től május 15-ig tart. 8 hónap alatt tehát ez a ház 280 000 Ft-ot költ fűtésre. 20 év esetén a fűtésszámla 5 600 000 Ft. Csak a fűtés egy közepes méretű háznál 6 millió forint körül mozog! 

Ha KIZÁRÓLAG a fűtést számoljuk, és konzervatívabb (30%-os) megtakarítási százalékkal számolunk, az 1 680 000 Ft-ot jelent önnek, amely a zsebében marad. Az ön pénze profi hőszigetelési rendszer nélkül mindenképpen a kukában landol. És sajnos még többet is kell várnia, mire lakása a megfelelő hőmérsékletű lesz. Önnek mennyit kell dolgoznia ennyi pénzért?


Inkább másra szánná ezt a pénzt, mint fölösleges költségre? 

Jó hírünk van:

 • A profi burkolatok tovább bírják, mint 20 év! 
 • A klímaköltségeket még csak nem is számoltuk!

Ez azt jelenti, hogy a való életben jóval több maradhat az ön zsebében, mint 1 680 000 Ft.

Hogyan valósulhat meg ez Önnél gyorsan?

Ennek a legrövidebb útja a következő. Cégünk kiemelt szakértői személyre szabott tanácsokat, és szigetelőanyag típust tudnak ajánlani Önnek, valódi kalkulációkkal. Amennyiben szeretné igénybe venni, adja meg a nevét, és telefonszámát itt, mi pedig felhívjuk önt, amilyen hamar lehetséges.

A megbízhatóság kedvéért e-mail címére is küldünk megerősítést a beszélgetésről. Sőt, ha bármilyen más építőanyagra, vagy felújítással kapcsolatos anyagra van szüksége szintén szakértői segítséget tudunk ajánlani.

Adataim megadásával hozzájárulok adataim kezeléséhez.
Magamra nézve kötelezően elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót mely itt található.

00
Érdemes
00
mihamarabb
00
ajánlatot
00
kérnie!

Miért is bízna bennünk?

 • 22 év tapasztalattal, és stabil jó hírrel rendelkezünk
 • Többszázezer négyzetméter hőszigetelésben segítettünk már
 • 28 hozzáértő kolléga dolgozik nálunk önért
 • Üzleti Etikai Díjjal is jutalmazták már megbízhatóságunkat
 • Magyar Termék Nagydíj nyertes vállalat vagyunk

Néhány médium a több közül, ahonnan ismerősek lehetünk Önnek:

Még egy ok, amiért megéri hőszigetelni...

A pénzcentrum.hu statisztikái alapján azok a házak, amelyek hőszigeteltek, közel 3x annyit érnek, mint azok, amelyek nem rendelkeznek hőszigeteléssel. A hőszigetelés tehát nem csak a rezsin, de a ház későbbi eladásán is bőven megtérülhet.

Bónusz!

Amennyiben személyesen is eljön hozzánk…

 • Nemcsak szigetelőanyagot, de kivitelező szakembereket is ajánlunk!
 • Elmondjuk, hogy mik a bevett szigetelő átverések, amivel a kelleténél többet fizettetnek Önnel hitvány, használhatatlan anyagokra!
 • Elmondjuk azt is, hogyan kerülje el, hogy a kivitelezők kinevessék Önt a silány alapanyagválasztás miatt (van ilyenre is példa!)
 • Több, mint 10 000 négyzetméteres raktárunkban bármit megtalál, ami a lakásfelújításhoz, vagy építéshez kell

Ui.: Érdemes most azonnal élnie ezzel a lehetőséggel, mert…

...ameddig késlekedik, minden percben fölösleges forintokat költ fűtésre, a szigetelőanyagok ára pedig hamarosan ismét megemelkedik! A kivitelezőkből pedig folyamatosan egyre nagyobb hiány van Magyarországon. Töltse ki a fenti űrlapot most, mert tudunk segíteni!

Nyitvatartásunk:
H: 7:30 - 15:45 
K-P: 7:30 - 16:30
Szo: 8 - 12
Cím: 7100, Szekszárd, Tartsay utca 30.

A weboldalon szereplő teljes szöveg és képi világ szerzői jogvédelem alatt áll.

Adatvédelmi Nyilatkozat | Etikai Kódex | Impresszum | ÁSZF