az sz+C Studió Kft. Blogja

H: 7:30 - 15:45 
K-P: 7:30 - 16:30
Szo: 8 - 12

Tartsay u. 30., Szekszárd, 7100

"Információk, amiket bárcsak tudtam volna, mielőtt felújítok"

Tippek, trükkök, esettanulmányok, amik segíthetnek Önnek, hogy a felújítása kényelmesebb, gyorsabb, tartósabb és olcsóbb legyen. 

Hogyan újítsunk fel házat?
22 év tapasztalata 20 egyszerű pontban

  • Akár lakást, akár házat vásárol, a felújítás problémás lehet. 
  • Van azonban néhány módszer, amivel milliókat spórolhat, és megóvhatja családját rengeteg bonyodalomtól
  • Többszáz letöltő hasznosította már
100%​
Tapasztalat

A szerzőről

Ha ön szkeptikus, az nagyszerű hír. Az interneten pedig a hirdetések egyrésze sajnos átverés. Jól teszi, ha szkeptikus. Viszont egy olyan kis városban, mint Szekszárd, nem lehetne 22 éves stabil jó hírnevet fenntartani, csak megbízható szakértelemmel, és valódi vevői elégedettséggel. 28 hozzáértő kolléga dolgozik nálunk önért. Nemcsak Magyar Termék Nagydíj, de Üzleti Etikai Díj nyertes cég is az Sz+C Studió Kft. Igyekszünk rászolgálni az Ön bizalmára. Ismerősek lehetünk az M1-ről, a Rádió 1-ről, Tolna Táj Televízióból, vagy más médiumokból.

3 vevőnk véleménye


28 éves ügyfelünk
Szekszárd

"Úgy kerestem fel az Sz+C-t, hogy tudtam, milyen tetőablakot akarok venni. Ők viszont annyira felkészültek voltak, hogy megmutatták, hogy az én igényeimhez még jobb ablakot is találhatok. A nejem eleinte kicsit neheztelt rám, hogy más típust vettem, mint amit az ács ajánlott. De miután elkezdtük használni az ablakot, maximálisan hálásak voltunk. Fel is kerestük az Sz+C-t, még több kiegészítőért. Képzeljék... Kiderült, hogy az ácsmesterünk nem is ismerte a jobbik ablakot! Még egyszer köszönjük az ajánlást, és profi kiszolgálást! Mostmár az ács is elismeri a döntésünket!"42 éves ügyfelünk
PAKS

"Az előző fürdőszobámat egyszerűen szégyelltem. Amikor egy vendég mosdóba ment, mindig szomorú lettem, és mentegetőztem. Minden egyes nap bosszankodtam, hogy milyen csúnya. Mióta felújíttattam a fürdőt az Sz+C-vel, akárki érkezik a lakásba, mindig ámuldozva dicséri a lakást. De ami ennél is jobb, hogy minden alkalommal szerencsésnek érzem magam, amikor belépek a fürdőbe."35 éves ügyfelünk
Dunaújváros

"2018. őszén vettük fel a kapcsolatot a céggel, mert sok szempontból speciális tetőablakot kerestem. Először is nagy méretű ablakokra volt szükségünk, másfelől közvetlen egymás mellé akartuk soroltatni úgy, hogy ne legyen köztük szarufa, másfelől az ablakok nyitásszerkezetében is extra igényeink voltak. Nem néztek hülyének, segítőkészek voltak, az ablakokkal pedig a mai napig nagyon-nagyon elégedettek vagyunk!"


várjuk személyesen

Szekszárd, Tartsay Vilmos u. 30, 7100

Tel: 74/511 833

Email: muller.peter@szpluszcstudio.hu

© 2019, Sz+C Studió Kft. Minden jog fenntartva.

A vevőillusztrációkat a Macrovector készítette.