Hogyan varázsoltassa át fürdőszobáját,
különösen, ha önnek nincs rá ideje?

Elvégzünk minden munkát ön helyett, hogy Ellenállhatatlan Fürdőszobája születhessen...

V

Ma már nem csak a sztároknak és szupergazdagoknak lehet lélegzetelállítóan szép lakása. A fürdőszoba viszont kritikus terület. Több, mint 10 000 típusú járólap, és csempe elérhető Magyarországon. Ezek közül megtalálni a tökéleteset rengeteg idő. Csak csaptelepből is többszáz típus létezik. Ezek közül a legjobbat szeretnénk kiválasztani. Ezen kívül van számtalan szebbnél szebb fürdőszobaszekrény, gazdag szín és formaválasztékkal.
Ez rengeteg időt, és gondolkodást emésztene fel. És ez még rosszabb lehet... 

ezt a 3 hibát ne kövesse el, ha nem akar fejfájást, plusz munkát és plusz kiadásokat

A megszokott módszerek nagyrésze valóban gyötrelemhez vezet.


Itt összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mit NE, és mit érdemes csinálnia. Feltéve, ha ön is magazinba illő fürdőszobát szeretne, de nem akar kínlódni az elkerülhető problémákkal. 

 1. Ne egyedül próbálja megoldani!
  A saját ízlésünk rendkívül fontos a tökéletes fürdőszoba megteremtésénél. Tapasztalat azonban, hogy amikor valakinek nem ez a szakmája, óriási technikai hibákat követhet el a vásárláskor. Különböző típusú csempékhez, különböző ragasztóra van szükség. Különbözőképpen illeszthetők össze a csempék, és nem mindegy, hogy milyen felületre helyezzük a különböző csempéket. A fúgázók, és a segédanyagok ismerete szintén elkerülhetetlen a tökéletes végeredményhez. Ha hibázik, a javítás önnek újabb pénzébe kerül, és még több időt kell rászánnia. És nem is beszéltünk a kínról, mire végignézi a többezer csempefajtát.


 2. Ne egyetlen burkoló véleménye alapján döntsön!
  Sajnos nem minden burkoló képzi magát, és dolgozik a legkorszerűbb módszerekkel. Van, aki csak azért, mert nincsenek friss szerszámai, azt mondja, hogy nem kivitelezhető egy megálmodott terv. Amennyiben valaki azt mondja, hogy nem lehetséges, érdemes más szakembert is megkérdezni. Ne hagyja, hogy megálmodott fürdőszobája csak azért ne készüljön el, mert egy burkoló nem elég felkészült. A lemondásnak ára van, hisz éveken keresztül fog élni ebben a „hát a másik jobb lett volna” szobában is.


 3. Ne elégedjen meg a legközelebbi csempediszkonttal!
  Várhatóan 30+ éven át fogja minden nap látogatni fürdőszobáját. Nem éri meg összecsapni, vagy a legolcsóbb gagyi alapanyagokat összevásárolni. Sok olyan bolt létezik, ami színhibás, görbe, könnyen elkopó csempéket is elad a hétköznapi embereknek. Azt pedig meg sem említjük, hogy egy ilyen helyen mennyire felkészültek, képzettek, és segítőkészek az eladók.

+1: Ne adja fel! van mód arra, hogy lélegzetelállító fürdőszobája legyen könnyedén. 
csak a megfelelő társra van szüksége...

Bemutatjuk Dél-Magyarország Legexkluzívabb Fürdőszobaszalonját:


Az Sz+C Studió Kft-ben. Erre specializálódott a fürdőszobaszalon szekciónk. Ritka magas színvonalú 3D látványtervezéssel. A megyében egyedülálló, különleges termékekkel, amik sehol máshol nem elérhetőek. Ugyanazok a termékek közül válogathathat, amelyeket az orosz, spanyol, dubaji luxushotelekben is használnak. Többezer fajta csempe, és járólap és teljes fürdőszoba berendezéssel, személyre szabott stílus tanácsadással várjuk Önt.  Személyes kiszolgálással, ahol Önre teljeskörű figyelem jut. Nem futószalagon foglalkozunk értékes ügyfeleinkkel. Ez az egyik oka, hogy oly sokan ajánlanak minket másoknak. Nem véletlenül utaznak hozzánk Szekszárdra emberek az ország több tájáról…

7 gyorslépés, amivel eljuthat álmai fürdőszobájához, még akkor is, ha nincs rá ideje

 • 1
  Jelentkezzen be egy személyes konzultációra itt!
 • 2
  Engedje meg, hogy megismerjük az Ön pontos vágyait!
 • 3
  Fontolja meg, hogy tetszik-e a sokéves tapasztalatunk alapján Önre szabott fürdőszoba tervünk!
 • 4
  Amennyiben változtatna, addig nem adjuk fel, míg meg nem találjuk közösen az Ön kedvenc jövendőbeli fürdőszobáját.
 • 5
  A tökéletes fürdőszobáját egy 3D látványtervben is megkapja. Láthatja, hogy a gyakorlatban hogy fog kinézni megálmodott fürdőszobája. Azt is láthatja, hogy hogyan férnek majd el bútorai a fürdőszobájában.
 • 6
  Kap egy átfogó alapanyagtervet, ami mindent tartalmaz, ami a fürdőszobájához kell. A zuhanykabintól a wc-n és csemperagasztón át a fürdőszobaszekrényig. Ezeket a saját kezével is megtapinthatja nálunk, hogy milyen érzés lesz a sajátja. 
 • 7
  Még megbízható szakembert is ajánlunk, aki önnek a kivitelezést is elvégzi.

csak annyi dolga marad,
hogy elmondja, hogy tetszik

Ilyenkor az Ön ízlése a legfontosabb. 

Az első az első 3D tervünk, a második pedig a végső megvalósult fürdőszoba fotója egyik korábbi munkánkból.

Mi pedig a legújabb fürdőszoba trendek, és 22 év tapasztalata alapján ajánlunk önnek mindent, amire szüksége van. Helyes alapanyagokat, csempét, járólapot, csaptelepet, zuhanykabint, bútort, ajtót, és mindent, amit csak szeretne. A legmodernebb 3D technológiával tervezzük meg önnek, hogy láthassa, hogy fog kinézni jövőbeli fürdőszobája a valóságban. Önnek csak rá kell néznie a képre, és eldöntenie, hogy pontosan erre a fürdőszobára vágyott-e, vagy újabb ötleteket szeretne. Mi türelmesen segítünk Önnek, hisz tudjuk, hogy nem mindenkinek könnyű döntés eldönteni, hogy a következő 30+ évében milyen fürdőszobába szeretne járni. Ha tetszik Önnek ajánlatunk, töltse ki ezt az űrlapot:

Adataim megadásával hozzájárulok adataim kezeléséhez.
Magamra nézve kötelezően elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót mely itt található.

lightbulb-o

Szakértői támogatás

Nem kell értenie a többezer fajta csempéhez, és ragasztóhoz. Ön profi segítséget, és minden kérdésére választ kap.

keyboard-o

Legmodernebb Technológia

Mind a legújabb  építészeti trendekkel, mind a legújabb tervezőszoftverekkel tisztában vagyunk. Akár hagyományos, akár modern fürdőszobát szeretne, mi tudunk segíteni.


bolt

Szupergyors Módszer

Ha a legrövidebb utat szeretné, elég, ha mutat nekünk egy képet egy önnek tetsző lakásról.  Innentől mindent átvállalunk, és megmutatjuk, hogy megvalósítható Önnél!

Néhány további 3D tervünk inspirációként:

ugyan miért bízna meg bennünk?

Ha ön szkeptikus, az nagyszerű hír. Sajnos rengeteg gagyi, túlárazott fürdőszoba termékkel lehet találkozni. Az interneten pedig a hirdetések egyrésze sajnos egyszerűen átverés. Jól teszi, ha szkeptikus. 


Viszont egy olyan kis városban, mint Szekszárd, nem lehetne 22 éves stabil jó hírnevet fenntartani, ha átverés lenne. Többezer gyönyörű fürdőszobát építettünk már. 28 hozzáértő kolléga dolgozik nálunk önért. Nemcsak Magyar Termék Nagydíj, de Üzleti Etikai Díj nyertes cég is az Sz+C Studió Kft. Igyekszünk rászolgálni az Ön bizalmára.

Néhány médium, ahol találkozhatott velünk:

önnek is lehet még gyönyörűbb otthona


Mit mondanak korábbi vásárlóink saját szavaikkal?

"Az előző fürdőszobámat egyszerűen szégyelltem. Amikor egy vendég mosdóba ment, mindig szomorú lettem, és mentegetőztem. Minden egyes nap bosszankodtam, hogy milyen csúnya. Mióta felújíttattam a fürdőt az Sz+C-vel, akárki érkezik a lakásba, mindig ámuldozva dicséri a lakást. De ami ennél is jobb, hogy minden alkalommal szerencsésnek érzem magam, amikor belépek a fürdőbe."

Egy társasházi lakó

"Befektetés céljából újíttattam fel az egyik lakásom. Amikor megvettem, olyan állapotban volt, hogy szinte menekültem. Az Sz+C Studió Kft segítségével újíttattam fel. Azóta 3x sikerült kiadnom a lakást, és a meghirdetéstől még 1 nap sem telt el, mire találtam rá bérlőt. Imádják. Pedig magas áron adom ki a lakást. Ők több, mint hálásak."

Egy szekszárdi vállalkozó

100% Elégedettség


Érdemes befektetnie a fürdőszobájába, mert várhatóan évtizedekig fogja minden egyes nap használni. Ha pedig nem ön használja, akkor bérlőjének is sokkal többet ér majd a lakás egy felújított, álomszép fürdőszobával. Mi ebben tudunk segíteni.

Minden felmerülő kérdésére szívesen választ adunk. Önnek velünk végre gyerekjáték az építkezés.

Nyitvatartás:

H: 7:30 - 15:45 
K-P: 7:30 - 16:30
Szo: 8 - 12

Cím: 7100, Szekszárd, Tartsay utca 30.

© 2019 Sz+C Studió Kft.