Sz+C Stúdió Kft. - Velünk gyerekjáték az építkezés!

11 Extra Tetőablak, Amitől
ön is mosolyogni fog

Ezekkel a különlegességekkel valószínűleg még Ön sem találkozott. Pedig nemcsak a vendégeinek, de Önnek is mosolyt csalhatnak az arcára.

1. Az esőérzékelős tetőablak

Hagyta már nyitva az ablakot esőben? Amikor az ember csak kilép a szobából, és zuhogni kezd az eső... Mire visszalép, már pocsolya és bezuhogó eső várja, amit fel kell takarítania.


Az új tetőablakok megvédik Önt ettől. Amint cseperedni kezd az eső, az ablak automatikusan becsukódik. Ön pedig friss levegőre, és száraz szobára tér vissza. 

2. A szén-dioxid figyelő tetőablak

Fárasztó dolog folyton fejben tartani, hogy megfelelő időközönként szellőztessen? Néha csak azt veszi észre, hogy nyomott a hangulata? Az új szén-dioxid figyelő ablakok automatikusan szellőztetnek, amint érzékelik, hogy a levegő összetétele már nem tökéletes Önnek.


Így Ön mindig friss levegőt lélegezhet be.

3. Az alvásbiztos tetőablak

Volt már Önnel, hogy aludni próbált volna, de besütött a nap? Ön csak forgolódott, és nem bírt elaludni? Valószínűleg tudja, hogy pihentetőbb alvásban lehet része, ha teljes sötétben alszik. A kutatások szerint rövidebb alvás is elég lehet, ha megfelelően sötét van Ön körül.


Ma már létezik olyan különleges sötétítő, ami a kinti fény 99,999%-át megszűri. Erről bővebb információt itt talál.

4. A távirányítós tetőablak

A tetőablakokkal sokat lehet bajlódni. Ha magasan van, létrára állni, vagy a megfelelő segédeszközökkel bénázni, mire kinyílik az ablak, és ugyanazt a mutatványt megtenni, mikor bezárjuk. Aztán időközben még a szúnyogok is bejönnek.


Erre kínál megoldást a távirányítós, és az okostelefonnal irányítható tetőablak. Elég egy érintés, és ablaka nyitva/csukva van. Önnek fel sem kell állnia karosszékéből.

Sőt, még speciális szúnyogháló is létezik hozzá!

Ha megtetszett valamelyik,
itt talál több információt


5. A környezetbarát tetőablak

Tudta, hogy a háztartások jelentős része fölöslegesen fogyaszt energiát? A fűtés a korszerűtlen ablakokon távozik lakásából. Nyáron a klímát többet kell járatni. Ez nemcsak a bankszámlát, de a környezetet is rendkívül megterheli.


Az új, környezetbarát ablakok a régi egy helyett akár 3+2 rétegű üveggel védik az Ön szobájának tökéletes hőmérsékletét. Fűtési időszakban pedig a nap energiáját is hasznosítják Önnek. Így a pénztárcájának és környezetének is jót tesz.

6. A mesefigurás tetőablak

Ezért az árnyékolóért minden gyermek oda van. Legyen boldog az Ön kisgyermeke is, amikor lehúzza kedvenc mesefiguráit ablakára. 


Felnőtteknek kreatív színekben, gyerekeknek Dream Works és Disney mesefigurás, de még kisbabáknak is megfelelő árnyékolókat választhat ablakaira!

7. A hőálló tetőablak

Volt már, hogy nyáron belépett lakásába, és megcsapta a forróság? Az új, hőálló ablakokkal akár 6 fokkal hűvösebb lehet az Ön lakásában, mint odakint - még légkondi nélkül is!

8. A csendteremtő tetőablak

Ön is megérdemli, hogy egy nehéz nap után teljes nyugalomban legyen része. Ez viszont lehetetlen, ha az ablakon a kinti zajok beszűrődnek, és kiabálást, közlekedést, vagy gyerekzsivalyt hall. A meghitt pillanatoknak sem tesz jót, ha a teljes szomszédság hallgatózik.


Az erre a célra kifejlesztett, új, csendteremtő ablakok tökéletes megoldást jelentenek Önnek.

Akár 42 decibellel halkabb lehet lakása!

9. A mindig tiszta tetőablak 

A mindennapi teendők sora után Önnek lenne kedve rendszeresen létrára állni, majd a tetőablakról súrolni a port, és koszt, hogy némi fény szűrődjön a lakásába?


A legtöbb ember erre nemmel felelne. Ha Ön is, akkor ígéretes megoldás lehet Önnek az újtechnológiás "mindig tiszta" tetőablak. Ezeken az üvegeken egy jellegzetes technológia felel a tisztaságért. Olyan védőréteg található rajta, ami lepergeti magáról a koszt, és még eső után is ragyogóan tiszta marad ablaka!


Így Önnek akár soha többet nem kell tetőablakait takarítania!

10. A szuperbiztonságos tetőablak

Sajnos ma is előfordul hazánkban, hogy egyes emberek betörik az ablakokat. Legyen az egy kő, egy labda, jégeső, vagy egy betörő kalapáccsal.


A szuperbiztonságos tetőablakok több okból is kitűnő megoldást jelenthetnek. Ezek az edzett üvegek, nemcsak a betöréstől védenek, és a belülről érkező töréstől. Egy speciális bevonat található rajta, ami még akkor is egyben tartja az üveglapokat, ha teljesen szilánkosra törné őket valaki. 

11. A zártan is szagmentesítő  ablak

Volt már Önnel, hogy egy nehéz nap után betoppant a lakásába, és megcsapta egy kellemetlen szag? Vagy megesett már Önnel a kínos helyzet, mikor egy vendége kéri meg Önt, hogy nyissanak ablakot, "hogy legyen levegő"? Hány alkalommal érezhettek vendégei kellemetlen szagokat, amihez az Ön orra hozzászokott, de nem mertek szólni?


Ebben óriási segítség lehet a "zártan is szagmentesítő ablak", ami lényegében egy automata szellőztetőrendszer. Erről bővebb információt itt talál.

+1. A fénycsatorna

Hallott már napjaink egyik legnépszerűbb lakás ékszeréről? Napjaink egyik legfelkapottabb tetőablak  kiegészítője a fénycsatorna. 

Ha nincs lehetősége ablakot, vagy tetőablakot beépíteni, de szeretne természetes fényben élni, ez a tökéletes megoldás. 

A fénycsatorna elvezeti a napfény akár 98%-át, pontosan az Ön kiválasztott helységébe - még akkor is, ha nincs ablaka! És több fényt ad nappal, mint egy izzó! Mindezt ingyen, egész nap, minden időjárásban, minden nap. Sőt, nemcsak, hogy környezetbarát, de a lakása sötét részeit a legegészségesebb, természetes fénnyel világíthatja be!

Ha bármelyikre szüksége van,
szívesen segítünk


Elég, ha tudja, melyiket, vagy melyikeket szeretné. Egyes ablakok ezek közül több funkciót is tudnak egyszerre! Nem kell értenie a beszereléshez, vagy a technikai részletekhez. Tanácsadóink, és kivitelező partnereink mindenben segítenek Önnek!

Rolók és redőnyök

Hatalmas választékú árnyékolóink közt biztosan megtalálja a tökéletesen Önnek valót.

Kiegészítők

Szúnyoghálók, automata szellőző ablakok,  zárak, távirányítók, karbantartó készletek széles választékával tudunk segíteni Önnek.

Igény szerinti tanácsadás

Amennyiben Önnek különleges igényei vannak, vagy bizonytalan a szakmai részben, itt minden segítséget megtalál.

Beszerelés és szakember ajánlás

Manapság nagyon nehéz jó szakembert találni. Levesszük a terhet az Ön válláról, és a sokéves tapasztalatunk alatt legjobban bevált kivitelezőkkel kötjük össze!

Tudta?

A '80-as években beépített tetőablakok ma már elavultnak számítanak. Anyagilag is megéri őket már lecserélni.

Jöjjön el hozzánk személyesen, és válassza ki saját, prémium tetőablakát 

Sőt, a lakásfelújításhoz, és házépítéshez is megtalál mindent nálunk. Az exkluzív fürdőszobaszalonunkba az ország számos tájáról járnak vevők.

Nyitvatartás:
H: 7:30 - 15:45 
K-P: 7:30 - 16:30
Szo: 8 - 12

Vasárnap: Zárva
Cím: 7100, Szekszárd, Tartsay utca 30.

Mit mondanak a felhasználók?


"


Úgy kerestem fel az Sz+C-t, hogy tudtam, milyen tetőablakot akarok venni. Ők viszont annyira felkészültek voltak, hogy megmutatták, hogy az én igényeimhez még jobb ablakot is találhatok. A nejem eleinte kicsit neheztelt rám, hogy más típust vettem, mint amit az ács ajánlott. De miután elkezdtük használni az ablakot, maximálisan hálásak voltunk. Fel is kerestük az Sz+C-t, még több kiegészítőért. Képzeljék... Kiderült, hogy az ácsmesterünk nem is ismerte a jobbik ablakot!


Még egyszer köszönjük az ajánlást, és profi kiszolgálást!


egy szekszárdi vevőnk 

"


Nemcsak, hogy jó árat kaptam, de a szállítás is gyors, és precíz volt. Minden a lehető "legokésabban" ment!


egy paksi vevőnk

"


2018. őszén vettük fel a kapcsolatot a céggel, mert sok szempontból speciális tetőablakot kerestem. Először is nagy méretű ablakokra volt szükségünk, másfelől közvetlen egymás mellé akartuk soroltatni úgy, 

hogy ne legyen köztük szarufa, másfelől az ablakok nyitásszerkezetében is extra igényeink voltak.


Nem néztek hülyének, segítőkészek voltak, az ablakokkal pedig a mai napig nagyon-nagyon elégedettek vagyunk.


egy dunaújvárosi vevőnk

Ha tetszett ez a cikk, segítsen egy megosztással!


Lehet, hogy egy barátja nagyon hálás lesz Önnek, hogy rátalált erre a blogbejegyzésre. A legtöbb ember még csak nem is tudja, hogy ennyi problémától szabadulhat meg egy profi tetőablakkal.

A CIKK SZERZŐJE
Sz+C Stúdió Kft.

A szekszárdi, 22 éves stabil jó hírnevű építőanyag kereskedelem, ahol mindent megtalál, amihez álmai lakásának felépítésében szüksége lehet. 28 hozzáértő kolléga dolgozik nálunk Önért. Nemcsak Magyar Termék Nagydíj, de Üzleti Etikai Díj nyertes cég is az Sz+C Stúdió Kft. Igyekszünk rászolgálni az Ön bizalmára.


Ezeket a cikkeket olvasta már?


Megtetszett valamelyik?

Kérjen visszahívást, és megkapja a tökéletes összeállítást!

© Minden jog fenntartva, Sz+C Stúdió Kft., 2019   I Adatvédelmi Tájékoztató | Etikai Kódex | Impresszum ÁSZF