Hogyan válasszon tetőcserepet egyszerűen?

Ahelyett, hogy elveszne a hatalmas választékban


22 év tapasztalata összefoglalva

Ugyan bizonyos emberek cikkszámra pontosan tudják, hogy milyen cserepet akarnak a házukra, sokaknak ez a választás nem ilyen egyszerű. Az elmúlt 20+ év tapasztalatát most egy cikkbe sűrítettük, és megalkottuk Önnek az összefoglalót. Ezeket érdemes tudnia a különböző gyártókról.

Ön mennyi ideje van cserép választásra?

Ha nincs sok, akkor ez a cikk Önnek szól.


Ugyan minden fontos márka összes termékét megtalálja nálunk, mégsem bíznánk a véletlenre az Ön elégedettségét.  Az elmúlt 20+ évben többezer ügyféllel dolgoztunk már, és mindegyikük a tapasztalatait figyelmesen végighallgattuk. Ezek alapján most Ön is láthatja, hogy melyik cserepekkel nyerhet a legtöbbet, és hogyan nyerhet időt a választáson és vásárláson.

1. Hogyan válassza ki a legjobb márkát?

Az első, amit fontos tudnia, hogy attól, hogy egy márka neve ismerősen cseng, nem biztos, hogy a legjobb választás Önnek. Ha önnek már van ácsa, akivel együtt dolgozik, ő biztosan tett javaslatokat. Ezek értékes tanácsok, ezek mellett hasznos lehet ezt a cikket tovább olvasnia, mert találhat benne hasznos információkat.

A LEGJOBB MÁRKÁK TOPLISTÁJA:

A legnagyobb márkák toplistája eddigi tapasztalataink, és ügyfélvéleményeink alapján:

6. helyezett: Leier

5. helyezett: Azzurro

4. helyezett: Tondach


Dobogósok:

3. helyezett: Terrán – elsősorban beton alapanyagú cserepek esetén

2. helyezett: Bramac – elsősorban beton alapanyagú cserepek esetén

1. helyezett: Creaton – elsősorban kerámia alapanyagú cserepek esetén


Ön mindhárom márkával hibátlan tapasztalatokra számíthat. Ha ezekből választ, már jelentősen lerövidítette az időt, amit a választásra kell szánnia. De lesz még ennél is jobb, ha tovább olvas. 

lightbulb-o

Ismeri ezt a mítoszt?

Még mindig sokak fejében él egy tévhit, hogy a kerámia cserepeket nem érdemes megvásárolni, mert évekkel ezelőtt Bátaszéken rossz minőségűeket hoztak forgalomba. A valóság az, hogy a legjobb gyártókkal ma nemcsak, hogy semmi probléma nincs, de gyakran még elégedettebbek is vele, mint a beton alapanyagúakkal.

2. Hogyan válassza ki a tökéletes designt?

Ebben két nagyszerű lehetősége is van.

  • Az első, hogy online választja ki, az önnek legszebb tetőcserepet. Ide kattintva megtalálja az összeset. Tipp: elég, ha a dobogós márkákat nézi meg
  • Ha ön szereti személyesen is kezébe venni a cserepeket a választás előtt, nálunk élőben megteheti ezt. Szekszárdon a Tartsay utca 30. szám alatt szeretettel látjuk Önt!

3. Beszéljen az ácsával - ha nincs, szerzünk Önnek megbízhatót!

A tető felújítási és építési munkák esetében elengedhetetlen, hogy profi szakemberekkel dolgozzon. Ha önnek van bevált mesterembere, az nagyszerű, de mi is tudunk ajánlani, ha szüksége van rá. Ebben a lépésben azt kell megkérdezni az ácstól, hogy pontosan milyen és mennyi termékeket kell vásárolni.

4. Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot - kötelezettség nélkül!

Amint tudja, hogy pontosan mit szeretne rendelni, mi már hamar elkészítjük az Önnek szóló árajánlatot. Ha úgy dönt, hogy csatlakozik a többezer elégedett ügyfélünk csapatába, és velünk dolgozik, akkor a kiszállításban, és a cserepek kiegészítőiben is szívesen segítünk.

“Szkeptikus voltam, amikor először segítséget kértem a tetőcserepek kapcsán. Attól féltem, hogy a legdrágábbat fogják ajánlani. Kellemesen csalódtam, mert nemcsak, hogy ár-érték arányban nagyon jól jártam, de olyan tippeket is mondtak, amikre magamtól nem gondoltam volna. A tetőm kész, és öröm ránézni.”

Egy 45 éves férfi ügyfelünk

Miért bízna bennünk?

Egy olyan kis városban, mint Szekszárd, nem lehetne 22 éves stabil jó hírnevet fenntartani, ha átverés lenne. Többezer gyönyörű fürdőszobát építettünk már. 28 hozzáértő kolléga dolgozik nálunk önért. Nemcsak Magyar Termék Nagydíj, de Üzleti Etikai Díj nyertes cég is az Sz+C Studió Kft. Igyekszünk rászolgálni az Ön bizalmára.

JÖJJÖN EL HOZZÁNK SZEMÉLYESEN 

A lakásfelújításhoz, és házépítéshez is megtalál mindent nálunk. Az exkluzív fürdőszobaszalonunkba az ország számos tájáról járnak vevők.


Nyitvatartás:
H: 7:30 - 15:45 
K-P: 7:30 - 16:30
Szo: 8 - 12

Vasárnap: Zárva 
Cím: 7100, Szekszárd, Tartsay utca 30.

© Minden jog fenntartva, Sz+C Studió Kft., 2019 
 Adatvédelmi Tájékoztató | Etikai Kódex | Impresszum ÁSZF